Nieuws en persberichten

Wijziging directie

Per 30-12-2015 hebben Alex Coppelmans en Nicole Hermans afscheid genomen als bestuurder en aandeelhouder van NIMO Security Groep. Voor de opvolging is men dichtbij huis  gebleven want Alex Hermans neemt het bestuurders- en aandeelhoudersstokje over.

Nimo gaat verhuizen

Na een periode van 5 jaar verlaten wij, NIMO Security Groep BV, per 23 december 2014 onze vertrouwde vestiging aan Dragonder 9b te Valkenswaard om per 1 januari 2015 intrek te nemen in onze nieuwe locatie.

IBOL.nl - het laatste nieuws uit zuid-oost brabant

Mobiele Surveillance = “Tot en met de tanden toe bewapend” Een ondernemer of particulier die een beveiligingsbedrijf zoekt, kijkt tegenwoordig vooral op internet of in dat grote gele boek. Daarna wordt er niet zozeer naar kwaliteit gekeken maar naar de laagste prijs, vaak omdat beveiliging moet van de verzekeringsmaatschappij. Natuurlijk hoeft de goedkoopste niet altijd slecht te zijn, maar betrouwbaarheid is in veel gevallen moeilijk te meten. Hoe krijgt u inzichtelijk of u krijgt waarvoor u betaalt?
 
 

Kempen in bedrijf

In het blad "Kempen in Bedrijf" heeft onze trouwe viervoeter Gino al een aantal maal gezorgd voor een goed stuk leesvoer.
 
 

Eindhovens Dagblad - Beveiligen is vooral vertrouwen

Het is de schrik van elke ondernemer: op een ochtend op de zaak komen en ontdekken dat ongenode gasten langs zijn geweest. De gevolgen van inbraak zijn zowel emotioneel als financieel zwaar. NIMO security krijgt regelmatig telefoontjes van ondernemers die net een inbraak hebben meegemaakt.
 
 

Kenneth Smith - Training is geen hobby maar absolute noodzaak

NIMO security weet dat er een grote behoefte is aan beveiliging met hondengeleiders. Tevens merken wij dat het vinden van geschikte geleiders geen eenvoudige zaak is.
 
 

NIMO-security in de bladen

Voor u alvast een kleine greep uit de verschillende advertenties die u van ons heeft kunnen zien in regionale en landelijke bladen.
 

Sponsoring en regionale betrokkenheid

LEES MEER...

NIMO
Justitie
keurmerk