NIMO-security.... een veilig gevoel

Dit is het gevoel dat U als klant zult krijgen nadat U ons aan het werk heeft gezien.

NIMO-security is een jonge, dynamische beveiligingsorganisatie waarin transparantie, flexibiliteit, persoonsgebondenheid en korte communicatielijnen de boventoon voeren.

Ons bedrijf is erkend door het Ministerie van Justitie onder vergunningnummer ND 1529. Verder is NIMO-security erkend als leerbedrijf door Ecabo onder nummer 9666402.

Door onze ervaring weet NIMO-security dat beveiligen en bewaken maatwerk is. Elke opdracht wordt dan ook eerst met de opdrachtgever bekeken, ongeacht de grootte. Na een grondige risico-analyse zullen wij samen met u een beveiligingsplan maken om onze middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Mobiele surveillance en objectbewaking behoren tot onze  kerndiensten.
Daarnaast leveren wij ook hondengeleiders, brandwachten, winkelsurveillanten, receptionisten, en evenementenbeveiligers.

NIMO-security levert beveiligers die volledig gediplomeerd zijn conform de wettelijke eisen, momenteel MBO niveau 2. Verder zijn onze beveiligers in het bezit van een geldig BHV en/of EHBO (reanimatie) diploma. Door regelmatige aanvullende opleidingen en trainingen blijven onze beveiligers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Niet alleen particulieren, bedrijven, overheid en instellingen behoren tot de klantenkring van NIMO-security. Vele beveiligingsorganisaties hebben ook reeds de weg naar NIMO-security gevonden en maken regelmatig gebruik van onze beveiligers en hondengeleiders.

Door de nauwe samenwerking met verschillende meldkamers en de op elkaar afgestemde procedures bent u gewaarborgd van een snelle en efficiënte afhandeling van een eventueel alarm. NIMO-security is onafhankelijk en is niet gebonden aan een aanbieder, dit kan u veel voordeel opleveren. In veel gevallen kan een reeds lopend contract overgenomen worden. De beveiligingsadviseur van NIMO-security zal u geheel vrijblijvend voorzien van een gedegen en vakkundig advies.
 
Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact op voor een offerte of een oriënterend gesprek.
 
NIMO
Justitie
keurmerk