Hoe goed is uw bedrijf beveiligd?

Het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het ontwikkelen van risicobewustzijn bij uw medewerkers vergt expertise en tijd. Om problemen te voorkomen, testen wij uw beveiligingsmaatregelen en beveiligingsprocedures.

Beveiliging in de praktijk

Bij het testen van de beveiligingsmaatregelen wordt er eerst een gedegen risicoanalyse gemaakt. Naar aanleiding daarvan worden de beveiligingsmaatregelen in de praktijk getest door bijvoorbeeld een inbraak in scene te zetten of een beveiligd gebied binnen te treden. Tijdens de praktijktoets wordt kritisch gekeken of de beveiligingsmaatregelen afdoende werken en of de medewerkers zich voldoende bewust zijn van de risico’s. Het doel van het testen van de beveiligingsmaatregelen in de praktijk is niet om medewerkers te bekritiseren, maar om het risicobewustzijn te bevorderen en om de gaten in de beveiliging bloot te leggen.

Security audits en safety audits

Alle beveiligingsmaatregelen worden zorgvuldig gecontroleerd en getest in de praktijk. Met security audits en safety audits kunt u uw klanten laten zien dat u een betrouwbare partner bent en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Veel grote bedrijven vragen bovendien van hun leveranciers dat ze d.m.v. security audits en safety audits kunnen aantonen hoe effectief de beveiliging is.

NIMO
Justitie
keurmerk