Ondersteuning bij politieaangifte

Politieaangifte na een strafbaar feit lijkt heel logisch, maar blijkt in de praktijk helaas niet altijd even eenvoudig. Door onze uitgebreide kennis van de wetgeving kunnen we een belangrijke rol spelen bij een politieaangifte.

Argumenten bij politieaangifte

De politiedienst in Nederland heeft te kampen met grote tijdsdruk. Veel zaken krijgen daarom geen prioriteit. Bedrijven die aangifte willen doen bij de politie, lopen er tegenaan dat ze onvoldoende argumenten voor vervolging hebben. Wilt u politieaangifte doen na een strafbaar feit, dan moet u eerst een afspraak maken en dan maar hopen dat de politie met uw politieaangifte aan de slag mag en een onderzoek start.

Direct actie na politieaangifte

Door de jarenlange ervaring van onze bedrijfsrechercheurs en de goede relatie met de politie, kan NIMO Security belangrijke ondersteuning bieden bij een politieaangifte. U bent er zekerder van dat uw politieaangifte in behandeling wordt genomen en vaak beschikken we al over zoveel bewijslast verzameld dat er na de politieaangifte direct actie kan worden ondernomen.

NIMO
Justitie
keurmerk