Onderzoek ziekteverzuim bij twijfel

Een veel voorkomend onderzoek is het onderzoek naar onrechtmatig ziekteverzuim. Ontvangt u geluiden van derden waaruit blijkt dat een medewerker niet echt ziek is? NIMO Security verzorgt een gedegen bedrijfsrecherche onderzoek naar het ziekteverzuim van uw medewerker.

Onrechtmatig ziekteverzuim kost geld

Onrechtmatig ziekteverzuim is onacceptabel. Als u binnen uw bedrijf te maken heeft met onrechtmatig ziekteverzuim van een medewerker kost dit handenvol geld. De gevolgen van onrechtmatig ziekteverzuim zijn vaak niet te overzien: doorbetaling van loon, kosten voor een vervanger, daling van de productie, verhoogde druk op collega’s, et cetera.

Vaststellen onrechtmatig ziekteverzuim

Als u twijfelt over het ziekteverzuim van een medewerker, kunnen wij een onderzoek ziekteverzuim uitvoeren. Bij het onderzoek ziekteverzuim worden observaties verricht om vast te stellen wat de dagelijkse bezigheden van de zieke medewerker zijn. Na het vaststellen van de onrechtmatigheid van het ziekteverzuim kan een confronterend gesprek volgen, waarna wij adviseren  over de vervolgstappen.


NIMO
Justitie
keurmerk