Bescherm uw bedrijf tegen namaakproducten

De open grenzen maken van Europa een walhalla voor malafide handelaren in namaakproducten. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met namaakproducten die ver onder de prijs worden aangeboden. NIMO Security  helpt  deze illegale praktijken aan het licht te brengen en helpt u bij de bestrijding van namaakproducten.

 

Handel in namaakproducten

Malafide handelaren verdienen veel geld met namaakproducten van parfums, kleding, sieraden, cd's en dvd's, auto-onderdelen, etc. Meer dan de helft van de namaakproducten blijkt uit China te komen Maar het controleren en bestrijden van namaakproducten kent bij de Nederlandse autoriteiten geen prioriteit en van internationale coördinatie door justitiële en politionele autoriteiten is nauwelijks sprake.

 

Proefaankopen namaakproducten

Als u vermoedt dat uw bedrijf wordt bedreigd door de handel in namaakproducten kunnen wij een bedrijfsrecherche onderzoek starten. Veelal gebeurt dit door middel van proefaankopen. De namaakproducten worden gecontroleerd op echtheidskenmerken om falsificatie aan te kunnen tonen. De namaakproducten worden bewust op diverse locaties en bij verschillende handelaren gekocht om ook de herkomst van deze producten te kunnen bepalen. In nauwe samenwerking met de autoriteiten verzamelen we bewijzen zodat de handelaren in namaakproducten kunnen worden opgepakt. Door de professionaliteit en effectieve aanpak van de rechercheurs van NIMO Security kunt u uw (merk-)rechten beschermen.

NIMO
Justitie
keurmerk