Diefstal en fraude zorgen voor grote problemen

Diefstal en fraude binnen uw bedrijf zorgen voor grote problemen. Niet alleen leiden diefstal en fraude tot financiële schade, diefstal en fraude leiden ook tot veel onrust bij uw medewerkers. Een adequaat en professioneel optreden bij diefstal en fraude is dan vereist.

Eenmalige diefstal

Vaak gaat het om eenmalige diefstal, bijvoorbeeld een greep uit de kassa of het meenemen van een laptop.  Maar het kan ook zijn dat een medewerker fraude pleegt door geldoverboekingen naar gecreëerde bankrekeningen of valse kasboekingen.

Diefstal en fraude vaak complex

Onderzoek naar diefstal en fraude is een complexe aangelegenheid dat door een specialist uitgevoerd dient te worden. De specialisten van NIMO Security brengen diefstal en fraude in beeld door gebruik te maken van interne administraties zoals de financiële administratie, maar ook de aanwezigheids- en bezoekersadministratie.
Daarnaast worden diefstal en fraude onderzocht met behulp van verborgen camera’s, observatie en eventueel dactyloscopisch onderzoek. De resultaten worden verwerkt in een rapportage die gebruikt kan worden bij de politieaangifte of als bewijslast in een rechtszaak.

NIMO
Justitie
keurmerk